Project 4: Hulpactie voor slachtoffers van de aardbeving in Marokko

Stichting Ihsane heeft eind 2023 een belangrijke hulpactie georganiseerd voor de slachtoffers van de verwoestende aardbeving die Marokko heeft getroffen. Deze natuurramp heeft aanzienlijke schade aangericht en veel mensen in ernstige nood gebracht.

In reactie op deze tragedie heeft Stichting Ihsane snel gehandeld om humanitaire hulp te bieden. Onze actie richtte zich op het verstrekken van essentiële hulpgoederen aan de getroffen gemeenschappen. We hebben voedingsmiddelen, medische benodigdheden, kleding en andere noodzakelijke items ingezameld en verspreid onder de mensen die het het hardst nodig hadden.

De betrokkenheid van onze vrijwilligers en de genereuze bijdragen van donateurs maakten het mogelijk om een aanzienlijke impact te maken. Door samen te werken met lokale partners in Marokko konden we de hulp effectief coördineren en de hulpgoederen op de juiste plekken krijgen.

Onze hulpactie heeft niet alleen bijgedragen aan de onmiddellijke behoeften van de slachtoffers, maar ook aan de langere termijnherstel van de getroffen regio’s. We zijn dankbaar voor de steun van iedereen die heeft bijgedragen aan deze belangrijke missie.

Stichting Ihsane blijft zich inzetten voor het ondersteunen van de gemeenschappen in nood en blijft de situatie in Marokko nauwlettend volgen. We waarderen de betrokkenheid en vrijgevigheid van onze partners en donateurs en kijken uit naar verdere mogelijkheden om hulp te bieden aan degenen die het nodig hebben.

Samen maken we een verschil.

Project 4: Hulpactie voor slachtoffers van de aardbeving in Marokko
w

Email

info@stichtingihsane.nl

Adres

Nightingalestraat 22,
2286 JM Rijswijk

Meer bekijken?